СТЕРОЇДИ



ПОХУДАННЯ




ХАРЧУВАННЯ





СПОРТИВНЕ ХАРЧУВАННЯ




ЗДОРОВ'Я









РІЗНЕ







Салат з морквою і печінкою


Салат з морквою і печінкою відноситься до тих страв, які можна вживати людям, що дотримуються дієти для схуднення.

салат з помідорів з зеленню

ІНГРЕДІЄНТИ:


200 грам печінки, середня морква , 2 курячих яйця, цибуля, оцет, сіль, майонез;


ПРИГОТУВАННЯ


Необхідно відварити двісті грам печінки, середню моркву і два курячих яйця. Поки продукти варяться, поріжте дрібно цибулю і замаринуйте його в наступному соусі: ложка оцту на пів ложки солі. Потім потрібно нарізати печінку, яйця, моркву (кубиками або соломкою) і додати цибулю. Заправити салат радять майонезом свого приготування, без масла.

Важливо: даний салат не можна їсти на першому етапі, оскільки в ньому є морква.




Інші статті по темі :






Популярні статті




Цікаві статті




Бодібілдинг портал для початківців і не тільки. На сайті ви знайдете програми тренувань, описи препаратів, фотографії і багато цікавої інформації