Салат з морквою і печінкою
Салат з морквою і печінкою відноситься до тих страв, які можна вживати людям, що дотримуються дієти для схуднення.
ІНГРЕДІЄНТИ:
200 грам печінки, середня морква , 2 курячих яйця, цибуля, оцет, сіль, майонез;
ПРИГОТУВАННЯ
Необхідно відварити двісті грам печінки, середню моркву і два курячих яйця. Поки продукти варяться, поріжте дрібно цибулю і замаринуйте його в наступному соусі: ложка оцту на пів ложки солі. Потім потрібно нарізати печінку, яйця, моркву (кубиками або соломкою) і додати цибулю. Заправити салат радять майонезом свого приготування, без масла.
Важливо: даний салат не можна їсти на першому етапі, оскільки в ньому є морква.
Інші статті по темі :
|