СТЕРОЇДИ



ПОХУДАННЯ




ХАРЧУВАННЯ





СПОРТИВНЕ ХАРЧУВАННЯ




ЗДОРОВ'Я









РІЗНЕ







Фаршировані стегенця


Фаршировані стегенця можна запросто приготувати в домашніх умовах. Але для цього вам знадобиться трохи часу і наш приголомшливий рецепт. Приємного апетиту!



ІНГРЕДІЄНТИ:


7 курячих стегенець (500 грам), 450 грам печериць, 1.5 цибулини, 2 яйця, сіль, перець, рослинна олія;


ПРИГОТУВАННЯ


Для того, щоб приготувати фаршировані стегенця в домашніх умовах. Візьміть 7 невеликих курячих стегенець, 2 курячих яйця, 450 грам свіжих печериць, одну велику цибулину, 30 грам рослинної олії, приправу (сіль, перець і т. д. на ваш смак).

З стегенець акуратно здирається шкіра (так, щоб залишилася цілою) і відкладається в сторону. Фаршировані стегенця робимо так. М'ясо відділяється від кісток і перемелюється на м'ясорубці. Потім дрібно нарізаємо цибулю та гриби, обсмажуємо до готовності на рослинній олії. На окремій сковорідці обсмажується перекручене м'ясо з додаванням солі, перцю та інших приправ на ваш смак. Далі м'ясо, цибулю і гриби змішуються, отриманою сумішшю набивається шкіра, яка по краях зав'язується нитками. Фарширована шкіра обвалюється в яйці і обсмажується на сковороді до появи золотистої скоринки.

Перед подачею, нитки видаляються, можна прикрасити гілочкою петрушки і дрібно нарізаним кропом.




Інші статті по темі :








Популярні статті




Цікаві статті




Бодібілдинг портал для початківців і не тільки. На сайті ви знайдете програми тренувань, описи препаратів, фотографії і багато цікавої інформації