Рулетики з сьомгою
Рулетики з сьомгою дуже смачне і поживне блюдо, приготування, якого не забере багато часу.
ІНГРЕДІЄНТИ:
молоді цукіні 3 шт. філе сьомги - 300 грам, розмарин (свіжий), сіль (і чорний перець), біле вино 100 мл, оливкова олія - 3 ст. л., помідори 2 шт., оцет винний (білий) - 1 ст. л., цибуля шалот - 1 шт.;
ПРИГОТУВАННЯ
Рулетики з сьомгою складаються з самих рулетиків і заправки, з якою вони подаються. Для того, щоб приготувати рулетики з сьомгою вам знадобляться 3 молоденьких цукіні, з якими ви зробите наступне: наріжте їх уздовж на скибочки, бланшируйте в підсоленій воді, відкиньте на друшляк і просушіть. 300 г філе сьомги також нарізаємо на скибочки і укладаємо на смужки цукіні, попередньо посоливши і поперчивши. Потім згортаємо з риби і цукіні рулети, укладаємо їх у глибокий лист або форму, поливаємо півсклянки білого вина, 30 грам оливкової олії.
Встановіть температуру в духовці приблизно 200 градусів, і поки рулетики з сьомгою будуть запікатися протягом 20 хвилин, ви можете приготувати заправку до них. Для неї вам необхідно дрібно порубати 2 свіжих помідора і 1 головку цибулі шалот, змішати овочі зі столовою ложкою білого оцту і столовою ложкою оливкової олії, посолити і поперчити отриману суміш. Перед подачею потрібно обов'язково заправити страву приготовленою заправкою.
Інші статті по темі :
|