М'ясне рагу з овочами
М'ясне рагу з овочами готується досить швидко. Увесь процес може зайняти у вас не більше півгодини. Проте, якщо овочі ви вибрали для свого блюда торішні, то доведеться рагу загасити довше.
ІНГРЕДІЄНТИ:
половина качана капусти, помідори 3-4 шт., морква 1-3 шт., болгарський перець 3-4 шт., куряче філе, цибуля 1 шт., рослинна олія для жаріння, перець за смаком;
ПРИГОТУВАННЯ
Для приготування м'ясного рагу з овочами виливаємо на сковороду 1 столову ложку рослинної олії, відправляємо туди ж нарізану кубиками голівку цибулі, через деякий час натерті на великій терці або дрібно нарізані 2 моркви.
Далі м'ясне рагу готується так. Коли піджарка буде готова відправляємо на сковороду шматочки курячого філе. Коли філе дійде до напів готовності, відправляємо туди пів качана капусти, заздалегідь нашаткованої. Дайте капусті трохи обсмажитися і відправляйте в сковороду 4 штуки порізаного кубиками болгарського перцю і 4 так само нарізаних помідорів. Помідори рекомендується заздалегідь очистити від шкірки, обдавши їх окропом. Справа за малим - залиште овочі тушкуватися на малому вогні хвилин 20-30 залежно від того, молода капуста чи торішня.
Інші статті по темі :
|