СТЕРОЇДИ



ПОХУДАННЯ




ХАРЧУВАННЯ





СПОРТИВНЕ ХАРЧУВАННЯ




ЗДОРОВ'Я









РІЗНЕ







Як правильно вибрати протеїн


Виробники величезної кількості протеїнових продуктів лякають споживачів великим асортиментом. Розібратися і зрозуміти, який вид протеїну вам потрібний, зовсім не складно. Важливість параметрів протеїнового продукту визначається наступним. Вид використовуваного протеїну, його процентне співвідношення, кількість вуглеводів і жирів в продукті. Додаткові компоненти включають мінерали, вітаміни, карнітин і глютамін. От і всі складові. Головною умовою вибору, повинна стати ціль, для якої планується вживання протеїновий коктейль. Щоб зробити правильний вибір, треба знати властивості білків і їх відмінність.

Максимальна швидкість засвоєння серед протеїнів у сироваткових білків. Амінокислоти ВСАА складають чверть сироваткового протеїну. Ефективність цих двох параметрів добре застосувати після тренування, в якості будівельного матеріалу для відновлення тренованих м'язів. Виробництво такої сироватки складне і недешеве. Чим дорожче сироватка, тим вона чистіша. Домішки залишають незначну кількість жиру і вуглеводів. Сироватковий ізолят - найчистіший продукт. Він коштує дорожче, але майже не містить жиру і вуглеводів.

Ця якість потрібна на стадії сушки, або у разі потреби відмови від кожного грама вуглеводів. Якщо вам не доводитися рахувати кількість калорій і грамів, то така чистота вам не потрібна, і буде досить концентрату сироваткового протеїну. Ваш будівельний матеріал в цьому випадку буде дещо дешевший. Із-за невеликого змісту вуглеводів і жирів, він буде смачніший і густіший. Для здоров'я корисно пити сироватку з ранку. В цей час в організмі дефіцит амінокислот. Якщо Ви вирішили пити Сироватковий протеїн вдень, майте на увазі, що в цьому випадку він засвоюється швидше. Тому вживання продукту має бути частіше.

Нашому організму білок потрібний постійно, тому що це джерело амінокислот. На відміну від жиру, організм не накопичує амінокислоти. Тому доцільніше поступове засвоєння протеїну.

Казеїн - саме такий протеїн. Тривалість його засвоєння складає 6 годин, тому весь цей час організм отримує протеїн. У раціоні важлива постійна наявність білку, тому що недолік білку організм заповнює з м'язів - найбільш доступного місця. І місце білку займе ненависний жир. Щоб збільшити кількість білку, вибирайте протеїновий продукт, що містить високу кількість казеїну.

Вегетаріанці і люди, у яких індивідуальна непереносимість молочного білку - найчастіші споживають соєвий протеїн. Соєвий білок іноді є присутнім у складі багатокомпонентних протеїнових сумішей.

У яєчного білка велика біологічна цінність. Як самостійні продукти, яєчний і соєвий білки, зустрічаються досить рідко. Яєчний білок має специфічний смак і важко розколочується. В основному зустрічається в якості додаткового компонента в протеїнових сумішах. Якщо у складі продукту є присутнім яєчний білок, це дуже добре, тому що цей білок містить у великій кількості сірковмісні амінокислоти.

Колагеновий протеїн. Цей білок має амінокислотний склад, який дозволяє використовувати його організмом, щоб будувати сполучні тканини, суглоби, зв'язки і шкіру. Колагеновий протеїн зустрічається в якості самостійного продукту, але в якості засобу для зв'язок і суглобів. Може міститися в сумішах.

Молочний протеїн представляє продукт неподіленого сироваткового і казеїнового протеїну і молочних вуглеводів. Процентний склад: сироватка- 20%; казеїн - 80%.

Більшість сучасних протеїнових продуктів - це молочні протеїни, такі як казеїн, сироватка, молочний протеїн. Вибирати їх необхідно ретельно, дотримуючись цих рекомендацій. Необхідно пам'ятати, що протеїн є основою будь-якого харчування. Без протеїну не можна вирішувати завдання, пов'язані з корекцією фігури. Протеїн потрібний для здорового харчування і росту м'язів!




Інші статті по темі :








Популярні статті




Цікаві статті




Бодібілдинг портал для початківців і не тільки. На сайті ви знайдете програми тренувань, описи препаратів, фотографії і багато цікавої інформації