Цибуля Фарширована
Цибуля фарширована відноситься до страв кремлівської дієти, які можна вживати при дієтичному раціоні харчування. Рецепт приготування фаршированої цибулі простий, а страва досить смачна і оригінальна.
ІНГРЕДІЄНТИ:
рис 250 грам, ріпчаста цибуля 4 шт., рослинна олія 4 ст. ложки, 1 стручок солодкого червоного перцю, 1 стручок зеленого перцю, зелені оливки 10 шт., чорні оливки 10 шт, помідор, свинина 400 грам, 125 мл бульйон, сіль, чорний і червоний перець за смаком;
ПРИГОТУВАННЯ
Щоб приготувати фаршировану цибулю вам знадобляться 4 великі головки ріпчастої цибулі. Їх необхідно очистити від шкірки і зрізати зверху приблизно третю частину. Потім виробляємо ювелірне дійство: виймаємо серцевину цибулини так, щоб залишилося тільки три зовнішніх шари. Те, що було вийнято не викидаємо, а ріжемо на дрібні кубики. Наступний етап приготування фаршированої цибулі – варимо рис.
Для цього візьмемо 250 грамів рису і варимо його в підсоленій воді, після чого промиваємо і даємо йому стекти за допомогою друшляка. Переходимо до свинини. 400 грамів свіжого м'яса нарізаємо невеликими шматочками. Розігріваємо сковороду з 4 столовими ложками рослинного масла, відправляємо туди нарізану цибулю, обсмажуємо до золотистої скоринки. Слідом за цибулею покладіть в сковороду нарізану свинину і обсмажуйте до появи золотистої скоринки. Очищаємо від насіння і ріжемо на тонкі смужки по одному червоного і зеленого солодкого перцю, ріжемо на дрібні кубики один помідор. Нарізані овочі, рис і спеції (чорний і червоний перець) відправляємо в сковороду до м'яса і кидаємо туди ж по 10 штук зелених і чорних оливок. Не забудьте посолити за смаком! Загасити отриману суміш потрібно протягом 5 хвилин.
У завершенні нафаршируйте цибулю отриманим фаршем. Якщо фарш у вас використаний не повністю, то помістіть його на дно форми, поставте зверху фаршировану цибулю і залийте 125 мл бульйону. Запікається фарширована цибуля в духовій шафі при температурі 175 °с протягом 25 хвилин.
Інші статті по темі :
|