СТЕРОЇДИ



ПОХУДАННЯ




ХАРЧУВАННЯ





СПОРТИВНЕ ХАРЧУВАННЯ




ЗДОРОВ'Я









РІЗНЕ







Салат з печерицями


Салат з печерицями відрізняється від інших салатів оригінальністю смаку. У печерицях міститься багато мінеральних речовин, білка і лецитину так необхідних людському організму для життя діяльності. Одним з головних достоїнств салату з печерицями, є те, що вживання цієї страви в невеликій кількості, дає відчуття ситості.

салат з печерицями

ІНГРЕДІЄНТИ:


Печериці, помідори, перець, паприка, крес-салат, яйця, оцет білий бальзамічний, оливкова олія, сіль, чорний мелений перець.


ПРИГОТУВАННЯ



Щоб приготувати салат з печерицями потрібно:


  • печериць, середнього розміру-триста грам,
  • помідорів - два,
  • перець, паприка - один,
  • крес-салату - два пучка,
  • яйця - три штуки,

Для приготування заправки:


  • оцет білий бальзамічний - дві-чотири столові ложки.
  • оливкова олія - дві столові ложки.
  • сіль, перець - за смаком.

Салат з печерицями робиться так. Печериці слід промити, просушити, порізати на половинки і обсмажити з застосуванням столової ложки оливкової олії, на сильному вогні, періодично помішуючи. Зробити це слід швидко, щоб лише утворилася золотиста скоринка. Яйця відварюють круто. Помідори, перець, яйця слід нарізати часточками, салат дрібно порвати руками. Потім вже в салатнику перемішують гриби, перець, помідори, крес-салат, солять, перчать, приправляють оцтом. На завершення необхідно полити столовою ложкою оливкової олії і розкласти яйця.




Інші статті по темі :









Популярні статті




Цікаві статті




Бодібілдинг портал для початківців і не тільки. На сайті ви знайдете програми тренувань, описи препаратів, фотографії і багато цікавої інформації