СТЕРОЇДИ



ПОХУДАННЯ




ХАРЧУВАННЯ





СПОРТИВНЕ ХАРЧУВАННЯ




ЗДОРОВ'Я









РІЗНЕ







Різотто


Різотто досить оригінальне, але легке в приготуванні страви яке відноситься до рецептів для схуднення дієт Катерини Міріманової - «система схуднення мінус 60». Смачне, ситне, легке, а головне низькокалорійна страва відмінно підійде для дієтичного раціону харчування.

страва різотто

ІНГРЕДІЄНТИ:


рис 200 грам, 2 консервованих і 2 свіжих помідора, 1 кабачок і 2 солодких перцю, сир бринза, зелень і спеції, оливкова олія;


ПРИГОТУВАННЯ


У різотто в принципі цілком пересічний склад. Інгредієнти, які можуть знадобитися для цієї страви цілком доступні. Для приготування різотто краще заздалегідь відварити рис. При виборі солодкого перцю зверніть увагу на його колір, так як яскравий червоний колір солодкого перцю додасть страві більш гарний вигляд. У таку страву як різотто можна додати навіть заморожену мексиканську суміш овочів або кукурудзу і зелений горошок, що аж ніяк не зіпсує його смакових якостей.

Що стосується процесу приготування різотто, то він досить простий. Овочі нарізаємо різними способами: кабачок натираємо на крупній тертці, помідор ж доведеться нарізати кубиками, а перець солодкий – смужками, помідор консервований звільняємо від шкірки і дрібно рубаємо. Далі і зовсім просто. Всі овочі слід обсмажити на оливковій олії, потім змішати з рисом, зеленню і спеціями і протушкувати протягом десяти хвилин. Перед самою подачею посипте обов'язково страву тертою бринзою, що додасть йому неперевершеного смаку і аромату.




Інші статті по темі :









Популярні статті




Цікаві статті




Бодібілдинг портал для початківців і не тільки. На сайті ви знайдете програми тренувань, описи препаратів, фотографії і багато цікавої інформації