СТЕРОЇДИ



ПОХУДАННЯ




ХАРЧУВАННЯ





СПОРТИВНЕ ХАРЧУВАННЯ




ЗДОРОВ'Я









РІЗНЕ







Перше блюдо щі


Щі – споконвічно російське перше блюдо, смачне, поживне і корисне.

Перше блюдо щі

ІНГРЕДІЄНТИ:


200 г свинячої грудинки, 100 г свинячих кісток, 30 г копченого сала, 300 г свіжої капусти, 100 г цибулі, 2 невеликі моркви, 1 корінь петрушки і трохи листя петрушки для прикраси, приправи (сіль, перець горошком, лавровий лист) і зелень;


ПРИГОТУВАННЯ


Щоб приготовити блюдо щі вам потрібно зробити наступне. На грудинці і кістках зваріть бульйон в обсязі один літр. До бульйону додайте перець горошком, лавровий лист і сіль. Поки бульйон на борщ вариться, тушкуйте овочі. Для цього потрібно нарізати дрібними кубиками копчене сало, нашаткувати корінь петрушки, моркву, капусту і цибулю. Помістіть все це в невелику каструлю і тушкуйте до напів готовності. Потім влийте бульйон овочі і тушкувати до готовності.

Перед подачею на стіл в тарілку можна додати подрібнене листя петрушки.




Інші статті по темі :









Популярні статті




Цікаві статті




Бодібілдинг портал для початківців і не тільки. На сайті ви знайдете програми тренувань, описи препаратів, фотографії і багато цікавої інформації