СТЕРОЇДИ



ПОХУДАННЯ




ХАРЧУВАННЯ





СПОРТИВНЕ ХАРЧУВАННЯ




ЗДОРОВ'Я









РІЗНЕ







Куряче філе з грибами


Куряче філе з грибами - одно з найпоширеніших рецептів блюд з грибами і куркою. Смачне, оригінальне, не вимагаючи особливих матеріальних витрат і часу.

куряче філе з грибами

ІНГРЕДІЄНТИ:


куряче філе - близько 1 кг, цибуля 1шт., 7-8 великих шампіньйонів, 350 мл нежирного йогурту, часник 3-4 зубчики, петрушка;


ПРИГОТУВАННЯ


Щоб приготувати куряче філе з грибами, треба порізати на великі шматочки 1 кг курячого філе, розрізати на пластинки 8 штук великих шампіньйонів, нашаткувати дрібно 1 середню цибулину. Усі ці інгредієнти помістити в сковороду і тушкувати на середньому вогні.

Потім приступаємо до приготування заправки. Для цього в підготовлену миску видавлюємо 4 зубчики часнику, додаємо туди ж дрібно нарізану зелень і 350 грамів нежирного йогурту. Доводимо куряче філе до готовності, зливаємо надлишок бульйону в сковороді і заливаємо приготовану заправку. Якщо вам подобається підлива, то залиште бульйон в тій кількості, скільки його є. Тушкуємо блюдо на слабкому вогні ще 10 хвилин.




Інші статті по темі :









Популярні статті




Цікаві статті




Бодібілдинг портал для початківців і не тільки. На сайті ви знайдете програми тренувань, описи препаратів, фотографії і багато цікавої інформації