СТЕРОЇДИ



ПОХУДАННЯ




ХАРЧУВАННЯ





СПОРТИВНЕ ХАРЧУВАННЯ




ЗДОРОВ'Я









РІЗНЕ







Креветки з овочами


Креветки з овочами — це проста в приготуванні, але разюче смачна страва. Даний рецепт відноситься до універсальних, тому що його можна подавати як на святковий стіл, так і включати в повсякденний раціон харчування.

креветки з овочами

ІНГРЕДІЄНТИ:


креветки – 340 г, часник – 3 зубчики, ріпчаста цибуля – 170 г, сіль – 1/4 ч. ложки, кайєнский перець – 1/4 ч. ложки, червоний перець – 300 г, морква – 300 г броколі – 300 г, овочевий бульйон – 2 ст. ложки, лимонний сік – 1 ст. ложка;


ПРИГОТУВАННЯ


Креветки з овочами – низькокалорійне і смачне блюдо. Для приготування цієї страви вам необхідно відварити 340 г креветок в підсоленій воді, відкинути на друшляк і дати їм стекти і обсохнути. Помістіть креветки в глибокий посуд, додайте до них 300 г кайєнского перцю, 3 зубчики часнику, трохи солі і перемішайте. Помістіть морепродукти на розігріту сковороду і дайте їм обсмажити протягом 5 хвилин. Обсмажені креветки викладіть знову в глибокий посуд. Наріжте 170 г ріпчастої цибулі і відправте смажитися. Поріжте 300 г червоного перцю, 300 г броколі, 300 г моркви. Нарізані овочі додаємо до цибулі і заливаємо заздалегідь приготованим овочевим бульйоном. Смажимо овочі до м'якої, але хрусткої консистенції (приблизно 5 хвилин). Після цього додайте до овочів креветки і 1 столову ложку лимонного соку і обсмажте протягом 1 хвилини.




Інші статті по темі :









Популярні статті




Цікаві статті




Бодібілдинг портал для початківців і не тільки. На сайті ви знайдете програми тренувань, описи препаратів, фотографії і багато цікавої інформації