СТЕРОЇДИ



ПОХУДАННЯ




ХАРЧУВАННЯ





СПОРТИВНЕ ХАРЧУВАННЯ




ЗДОРОВ'Я









РІЗНЕ







Короп запечений


Короп запечений, якщо він приготовлений правильно, обов'язково стане прикрасою вашого святкового столу, так як це дивовижно смачне блюдо.

Рулетики з сьомгою

ІНГРЕДІЄНТИ:


короп - 1,5-2 кг, фенхель, цибулина, часник - 1/2 головки, приправа для риби (лимонно-перцева), олія рослинна рафінована - 2 ст. л. сіль;


ПРИГОТУВАННЯ


Для того, щоб його приготувати, вам знадобиться короп вагою 1,5-2 кг. Якщо є можливість придбати очищеного, можна просто видалити плавники і голову або залишити голову, але обов'язково вийняти зябра. Якщо такої можливості немає, то доведеться почистити його самостійно. Далі розглянемо як виходить запечений короп. Вимивши рибу, протріть її сухою серветкою і зробіть поперечні надрізи по всій довжині на відстані 2 см один від одного.

Потім слід добре посолити рибу зовні і всередині, а також змастити її приправою для риби (краще, якщо вона буде лимонно-перцева). Потім слід подрібнити на дрібні смужки 1 цибулину фенхеля і укласти її в черевну порожнину рибини. Видавлюємо 3-4 зубчики часнику і цією сумішшю потрібно рясно прокласти надрізи на рибині. Для того, щоб риба вийшла більш соковитою, можна змастити її зверху олією. Олію краще використовувати рафіновану, щоб не зіпсувати аромат страви.

Поміщаємо коропа на деко, попередньо скропіть водою і олією. Отриманий шедевр поміщаємо в духовку. Для рибини вагою 1,5-2 кг буде потрібно 30 хвилин, щоб дійти до готовності. Якщо ваша риба іншої ваги, то пам'ятайте, що на 2,5 сантиметра товщини рибини потрібно приблизно 10 хвилин перебування в духовці. Трохи зачекайте і ваш запечений короп стане коронною стравою вечора.




Інші статті по темі :








Популярні статті




Цікаві статті




Бодібілдинг портал для початківців і не тільки. На сайті ви знайдете програми тренувань, описи препаратів, фотографії і багато цікавої інформації