Горбуша, запечена у фользі
Горбуша, запечена у фользі – це вишукане блюдо, однак приготувати його нескладно. Спробуйте і переконаєтеся в цьому самі!
ІНГРЕДІЄНТИ:
горбуша свіжа - 1 кг, лимон - 1 шт. вино біле - 1 ст. л., сіль, мелений перець або приправа для риби) за смаком;
ПРИГОТУВАННЯ
Горбуша, запечена у фользі – готується зовсім нескладно. Для цього вам необхідно почистити рибу вагою 1 кг, випотрошити її, посолити і приправити чорним меленим перцем або будь-якою приправою для риби. Потім візьміть один лимон і розріжте його навпіл. Одну половину лимона слід порізати на кружечки і начинити ними черевце рибини. Змішайте 1 столову ложку білого вина і сік половинки лимона. Викладіть тушку риби на фольгу і полийте сумішшю вина і лимонного соку. Щільно упакуйте і відправляйте її в духовку, розігріту до 200 градусів, приблизно на 1 годину.
Інші статті по темі :
|