СТЕРОЇДИ



ПОХУДАННЯ




ХАРЧУВАННЯ





СПОРТИВНЕ ХАРЧУВАННЯ




ЗДОРОВ'Я









РІЗНЕ







Фарширований перець з сиром


Фарширований перець з сиром зробить ваше меню різноманітним і наситить організм вітамінами під час дієти.


фарширований перець з сиром

ІНГРЕДІЄНТИ:


500 г болгарського перцю (бажано червоного), 100 г знежиреного кисломолочного сиру, 150 г домашнього сиру типу бринзи або фети, 2-4 яйця, 1 пучок петрушки або кропу, сіль і перець за смаком.


ПРИГОТУВАННЯ


Якщо перець великий, то сиру можна взяти трошки більше. Вимийте перець, зріжте зайві шматочки «хвостик» і акуратно вийміть стебла і насіння. Сир фету помістіть в миску і розімніть вилкою (можна і бринзу).

Додайте сир і перемішайте, Додайте яйця і добре перемішайте Додайте подрібнену зелень, посоліть і поперчіть за бажанням, перемішайте до отримання однорідної суміші і сирно-сирний фарш готовий. Наповніть сирно-сирним фаршем перці. Якщо у вас залишиться фарш можна викласти його у форму разом з перцями - як омлет. Або перекласти в скляний посуд і прибрати в холодильник, а надалі використовувати як паштет на сніданок – для бутербродів Випікати 20 хвилин у попередньо розігрітій духовці до 200*С. Я дуже полюбляю болгарський перець за його солодкий смак, бринзу - за кислинку. А поєднання цих двох смаків, просто чудове.

Перець фарширований сиром – є повноцінною їжею під час білкової дієти або дієти з низьким вмістом вуглеводів і добре підходить як самостійне блюдо на період після втрати ваги, а також для його підтримки.




Інші статті по темі :








Популярні статті




Цікаві статті




Бодібілдинг портал для початківців і не тільки. На сайті ви знайдете програми тренувань, описи препаратів, фотографії і багато цікавої інформації