СТЕРОЇДИ



ПОХУДАННЯ




ХАРЧУВАННЯ





СПОРТИВНЕ ХАРЧУВАННЯ




ЗДОРОВ'Я









РІЗНЕ







Баклажани з сиром


Баклажани, приготовані за цим рецептом, багаті білком, клітковиною і майже не містять вуглеводів.

баклажани з сиром

ІНГРЕДІЄНТИ:


4 великих баклажана 300 грам сиру фета, 100 грам знежиреного сиру, 2 яйця, сіль, часник за смаком, оливкова олія.


ПРИГОТУВАННЯ


Якщо баклажани середньої величини, тому берем 150 грам сиру фета, щоб фарш не залишався. Але якщо все-таки останеться, можна зафарширувати цим фаршем болгарський перець (див. рецепт "фаршировані перцем з сиром"). Очистити баклажани від шкірки і наріжте уздовж на скибочки приблизно по 0,5 см. Трохи посоліть і залиште на 30-40 хвилин, поки сік стече. Це важливо зробити для того, щоб баклажани не гірчили. Викладіть підготовлені баклажани на сковороду або лист з протипригарним покриттям і запечіть по 3-5 хвилин з кожного боку.

Підготуйте начинку – сир перемішайте з яйцями і сиром. Посоліть за смаком і за бажанням додайте подрібнений часник. Половину запечених баклажанів змастіть начинкою і накрийте зверху другим шматочком баклажана. Розкладіть баклажани з сиром на змащене оливковою олією деко і випікайте в духовці при середній температурі (~150-200*) близько 20 хвилин. Смачна, ситна закуска, яку можна приготувати про запас.

Порада: якщо від баклажанів залишається начинка, можна запекти з нею тонко нарізану картоплю, помідори або болгарський перець.



Інші статті по темі :








Популярні статті




Цікаві статті




Бодібілдинг портал для початківців і не тільки. На сайті ви знайдете програми тренувань, описи препаратів, фотографії і багато цікавої інформації