Баклажани з грибами
Баклажани з грибами - це універсальне блюдо, яке в гарячому виді можна подавати, як гарнір і в холодному виді, як закуску.
ІНГРЕДІЄНТИ:
баклажани 2 шт, шампіньйони 300 г, оливкова олія, сіль, чорний перець, трави сушені, борошно пшеничне - 1 ст.л.;
ПРИГОТУВАННЯ
Для того, щоб його приготувати, слідує 2 великі баклажани нарізувати на великі круги, потім розрізати їх на 4 частини. Щоб баклажан у блюді з грибами не гірчив, потрібно його вимочити в злегка підсоленій воді. 300 грамів шампіньйонів нарізуємо на пластинки. Відправляємо баклажани в добре розігріту сковороду і додаємо пару столових ложок оливкової олії. Після того, як сік з баклажанів випарується, туди ж поміщаємо і гриби. І продовжуємо готувати баклажани з грибами. Даємо овочам тушкуватися на слабкому вогні впродовж 15 хвилин.
Після того, як овочі готові, до них можна додати столову ложку борошна, якщо в сковороді опинилося надто багато соку. Після цього необхідно приправити приготоване блюдо дрібно нарізаною зеленою цибулею, сумішшю трав і чорним меленим перцем. За смаком можна підсолити. Баклажани з грибами подавати можна, як в гарячому, так і холодному виді.
Інші статті по темі :
|